InIDEA Projesine TÜBİTAK'tan destek

KHAS  lisans öğrencilerinin yaratıcı fikirlerini hayata geçirmeleri için Yaratıcı Endüstriler Platformu (YEP) tarafından yürütülen InIDEA Programı'nca desteklenen "Akıllı Steteskop" projesi  TUBİTAK 2209- A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nca desteklenmeye değer görüldü.

Mehmet Nasuhcan Türker'in yürütücülüğündeki ekipte Yağız Can Çağan, Batuhan Yıldırım, Mücahit Demirel çalışıyor.

Elektronik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr.Atilla Özmen'in danışmanlığını yaptığı projede  vücudun içerisindeki sesleri dinleyerek öğrenen, analiz eden ve kullanıcıya öğrendiği bilgilere göre yüzdelikler ile tanı koyan sürekli kendini geliştiren bir steteskop geliştirilmesi hedefleniyor.