Öğrencilerimize Saraybosna'dan ödül

ebrik ederiz! Kadir Has Üniversitesi Yaratıcı Endüstriler Platfromu’nun postprodüksiyon desteği verdiği öğrencilerimizden Nazlı Bulum ve Zeynep Dilan'ın 26.Saraybosna Film Festivali Öğrenci Filmleri Yarışması'ndan En İyi Kısa Film ödülüyle döndü!

Öğrencilerimiz Zeynep Dilan Süren ve Nazlı Bulum’un ödül töreni mesajını paylaşıyoruz.

"Merhaba,

Burada filmimizin bütün ekibi adına konuşuyorum. Hepimiz çok mutluyuz. Jüri üyelerine ve festivali bu zor koşullarda ellerinden gelen en iyi şekilde gerçekleştiren festival ekibine çok teşekkür ederiz. Çok özel bir bir haftaydı. Bu videoyu çekmek sahneye çıkmak kadar heyecanlı.
Farklı şehirlerde farklı hayatlar yaşasak da mücadelemizin benzer bir yanı var. Bu ödülü bütün dünyadaki daha yolun başında olan genç kadınlar için almak istiyorum. Şehirde düşe kalka yolunu bulan ve zorlu yaşam mücadelesinde başlarına ne gelirse gelsin dayanışmaktan vazgeçmeyen bütün kadınlar için."
Zeynep Dilan Süren

Bu serüvenin parçası olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Sevgiyle,
Dilan & Nazlı