Online Oyun Geliştirme Eğitimi

Yaratıcı Endüstriler Platformu bünyesindeki Oyun Hub, Kadir Has Üniversitesi öğrencileri için ücretsiz online oyun geliştirme eğitimi düzenliyor.

12 haftalık teori ve 8 haftalık uygulama sürecinde aşağıdaki konularda eğitim verilecektir.

• Oyun Programlamanın Temelleri
  • Hpyer Casual Mobil ile Oyun Geliştirimi
  • Unity 3D

Başvuru için https://form.jotform.com/202332305291039

Eğitimi verecek olan Oyun Hub üyelerini size tanıtalım:

Ahmet Batuhan Bilgin, Kadir Has Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi. Oyun geliştirmeye 2016 yılında amatör olarak başladı.  İki boyutlu oyunların ardından Udemy, youtube, github gibi platfromlarla ve online oyun toplulukları içerisinde oyun alanında kendisini geliştirdi.   Pandemi sürecinde oyun alanına yatırım yapan şirketlerle network ağlarını geliştirirken evden oyun prototipleri hazırlayarak sundu.

Mete Berk Kumaş, Kadir Has Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi. 2017'de Ali Güral Lisesi'nde öğrenciliği devam ederken bir oyun geliştirme ekibi kurup 2019'a kadar bu ekibin başında kaldı. Bu süre içerisinde  ekibiyle 2 oyun üretti. Programlama ve tasarım konularında ekipte çalışırken aynı zamanda diğer ekip arkadaşlarına programlama üzerine dersler verdi. Kadir Has Üniversitesi'nde kurdukları ekiple  firmalara prototipler üretti,Mix And Jam adlı  uluslararası online oyun geliştirme yarışmasında ilk 100'e giren bir oyun yaptı.

Batuhan Hesapdar, Kadir Has Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi. 4 yılı aşkın süredir dijital oyun geliştirme ile ilgileniyor. 10+ oyun ve 3 profesyonel hyper casual prototipi üretti. Şubat ayında Bilişim Vadisi Kış Oyun Geliştirme Kampı'nda  2.olarak, kuluçka hakkı kazanan 3 kişilik ekibin içinde yer aldı.  Oyun geliştirme sektöründe freelancer  çalışırken ekibiyle  hyper casual oyun üretmeye devam ediyor. Oyunlardaki yapay zeka mekanikleri ile yakından ilgileniyor.